Redenen om het Bachkoor Holland te steunen:
 

  • Bach: U houdt net als wij van de meesterwerken van J.S. Bach en in het bijzonder van de magistrale Matthäus Passion.
  • Traditie: De meer dan 100-jarige traditie van Bachkoor Holland moet voor de toekomst bewaard blijven: u komt misschien al jaren met uw familie naar onze concerten of u ziet het concert als een ideaal partnerevent.
  • Kwaliteit: Bachkoor Holland voert de Matthäus Passion uit met internationale topsolisten en het gerenommeerde Concertgebouw Kamerorkest. Dit willen wij blijven doen en hen dan ook volgens de Fair Practice Code betalen.
  • Locatie: Wij willen het werk van Bach uitvoeren in de traditionele setting van een kerk, zoals de indrukwekkende Nieuwe Kerk in Delft. U begrijpt dat het ombouwen van deze kerk tot concertzaal een grote inzet vergt.


Maar als niet gesubsidieerde stichting kunnen we dit niet alleen realiseren. Daarom roepen wij uw steun in: wij hebben u als Vriend, Donateur of Partner hard nodig. Kunnen we op u rekenen? 

 

Vrienden

Vrienden van het Bachkoor Holland hebben een streepje voor!

  1. U wordt Vriend voor een seizoen door eenmalig een minimale gift van € 50 te schenken. De aanmelding en betaling loopt via onze website en het kaartverkoopsysteem van de Nationale Theaterkassa. U kunt het koor ook extra steunen door te kiezen voor een hoger bedrag. Wij zijn u hiervoor zeer erkentelijk!
  2. Vrienden hebben recht op voorverkoop. Zodra u Vriend wordt, ontvangt u een bevestigingsmail van de Nationale Theater. Daarin vindt u een 'ticket' met daarop de link naar de voorverkoop die begin december 2024 weer voor u openstaat. 
  3. U bent Vriend voor een seizoen (november t/m juli) en heeft daarom ook recht op voorverkoop van andere concerten die eventueel dat seizoen in de verkoop gaan.

Als u halverwege het seizoen Vriend wordt, heeft u geen voordelen van het vroegboeken voor de Matthäus Passion, maar steunt u ons wel! Klik HIER.
U kunt in het najaar van 2024 Vriend worden voor seizoen 2024-2025 en u mag dan met voorrang de Matthäus Passion 2025 boeken.
 

Donateurs

  1. Als Donateur ondertekent u een (fiscale) 'overeenkomst periodieke gift', waarbij u toezegt voor (minimaal) 5 jaar een bedrag vanaf € 500 per jaar aan Stichting Bachkoor Holland te zullen doneren. Omdat de Stichting Bachkoor Holland door de Belastingdienst is aangemerkt als zogenaamde “culturele ANBI”, is uw gift (volgens de huidige belastingregels) zelfs voor 125% aftrekbaar van uw belastbare inkomen. 
  2. Als Donateur kunt u uw concertkaarten rechtstreeks bij de organisatie bestellen voor de kaartverkoop start. Wij reserveren de beste plaatsen voor u. Donateurs betalen de geldende entreeprijs voor alle tickets. 
  3. Tevens nodigen wij onze Donateurs uit voor onze halfjaarlijkse relatie-events met andere Partners en relaties van het Bachkoor Holland.

Spreekt het u aan om Donateur te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via zakelijkleider@bachkoorholland.nl.

Partners

Bachkoor Holland heeft verschillende 'Partnerschappen' met particulieren, bedrijven en instellingen. Particuliere partners betalen € 1.000 of meer per jaar.
Bedrijven verbinden zich minimaal 5 jaar aan het koor en hun bijdrage bedraagt € 2.500, € 5.000 of meer per jaar. Om de relatie evenwichtig te maken, zetten wij daar uiteraard iets tegenover. Denk hierbij aan VIP-kaarten, lunch op het Stadshuis op Goede Vrijdag, uitnodiging voor onze relatie-evenementen en vermelding van uw bedrijfslogo op onze website net als onze huidige Partners.

Wilt u zich verbinden als particulier of met uw bedrijf aan Bachkoor Holland om zo meer exposure te genereren, niet alleen in Delft en omstreken, maar ook landelijk? Of wilt u rond de uitvoering van de Matthäus Passion een mooi partnerevent organiseren? Kortom bent u geïnteresseerd in een meerjarig partnerschap met Bachkoor Holland en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via zakelijkleider@bachkoorholland.nl.

 

Vrije (incidentele) gift

Een (incidentele) gift kunt u doen per bankoverboeking op rekeningnummer IBAN NL84 ABNA 0488 8683 78 ten name van Stichting Bachkoor Holland onder vermelding van ‘Vrije gift’. Wij zijn u bijzonder dankbaar voor uw steun!

 

Nalaten aan Cultuur

Wist u dat u naast uw dierbaren en goede doelen ook een bedrag aan cultuur kunt nalaten? Dat u dus een specifieke bestemming kunt geven aan uw nalatenschap? Bachkoor Holland is als culturele instelling met een ANBI-status vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Als u vragen heeft over nalaten vindt u antwoorden op deze website: Nalaten aan Cultuur.


Wij danken al onze Vrienden, Donateurs en Partners voor hun bijdragen.