Audities

26 november 2021

Professionele zangers gezocht
Bachkoor Holland wordt sinds de oprichting in 1921 geroemd om het bijzonder hoge niveau van zijn uitvoeringen van de werken van J.S. Bach die zeer trouw zijn aan de originele partituren. Dirigent Gijs Leenaars is behalve de vaste dirigent en artistiek leider van het Bachkoor Holland ook chef-dirigent en artistiek directeur van het Rundfunkchor van Berlijn. Het gezelschap heeft sinds 2018 de Nieuwe Kerk in Delft als thuisbasis. Hier zal in 2022 samen met het Concertgebouw Kamerorkest de Matthäus Passion worden uitgevoerd.
 

Bachkoor Holland is op zoek naar bassen, tenoren, alten, sopranen

Werken bij het Bachkoor Holland biedt een prachtige kans om te musiceren op hoog niveau. Ben je een professionele zanger(es) of werkzaam op dat niveau en heb je ervaring met het zingen in een ensemble? Meld je dan aan voor de audities op vrijdag 26 november. Voor de uitvoeringen van de Matthäus Passion op 7, 9, 14 en 15 april 2022 zijn wij opzoek naar bassen en tenoren, en in de tweede plaats alten en sopranen. De audities van de Matthäus Passion vinden plaats op: 26 november 2021.

 

Op de auditie wordt gevraagd het volgende uit te voeren: een lied of aria naar keuze, het openingskoor uit de Matthäus Passion koor 1 en een koraal naar keuze uit Matthäus Passion van J.S. Bach. De exacte locatie en het tijdstip van de audities worden nader bepaald.
 

Aanmelden

Bij de aanmelding dien je je CV en indien mogelijk geluid- en/of video-opname en relevantie referenties mee te sturen. Wij behouden ons het recht voor een voorselectie te maken op basis van curriculum vitae en digitale geluid- en/of video-opnames (MP3 en/of WAV). Het gezelschap werkt op projectbasis.

Voor meer informatie en aanmelding kan je mailen naar Marinke Brouérius van Nidek: productie@bachkoorholland.nl, o.v.v. auditie, stemgroep, naam.
 

Sluitingsdatum: 21 november 2021