Donateurs

Met een bijdrage van € 500 per jaar gedurende een periode van vijf jaar wordt u Donateur. Dit wordt vastgelegd in een een (fiscale) “Overeenkomst Periodieke gift in geld”. U verwerft als donateur het recht op VIP-plaatsen en kunt direct bij de zakelijk leider van Bachkoor Holland kaarten reserveren die voor het reguliere publiek niet in de verkoop gaan. Tevens wordt u opgenomen in het register Donateurs van het Bachkoor Holland.

Omdat de Stichting Bachkoor Holland door de Belastingdienst is aangemerkt als zogenaamde “culturele ANBI”, is uw gift (volgens de huidige belastingregels) zelfs voor 125% aftrekbaar van uw belastbare inkomen. Deze door de Belastingdienst opgestelde overeenkomst is een vaste afspraak voor een periode van minimaal vijf jaar om minimaal € 500 per jaar aan Stichting Bachkoor Holland te doneren. De zakelijk leider van onze stichting geeft u graag toelichting over de voordelen en/of assistentie met betrekking tot het opstellen van een dergelijke overeenkomst. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via zakelijkleider@bachkoorholland.nl.

Vrije (incidentele) gift

Een (incidentele) gift kunt u doen per bankoverboeking op rekeningnummer IBAN NL84 ABNA 0488 8683 78 ten name van Stichting Bachkoor Holland onder vermelding van ‘Vrije gift’. Wij zijn u bijzonder dankbaar voor uw steun!