Audities voor MP 2024

8 januari 2024

Bachkoor Holland zoekt tenoren, alten, bassen, sopranen


Werken bij het Bachkoor Holland biedt een geweldige kans om op hoog niveau muziek te maken. Ben je een professioneel zanger of werkzaam op dat niveau en heb je ervaring met zingen in ensembleverband? Schrijf je in voor de audities op zaterdag 10 februari

Voor de uitvoeringen van de Matthäus Passion 2024 onder leiding van Gijs Leenaars zijn wij op zoek naar alten en tenoren. Andere stemmen zijn welkom om auditie te doen voor aankomende projecten.

 

De uitvoeringen van de Matthäus Passion 2024 vinden plaats op:

Zaterdag 23 maart, 19.30 uur Grote Kerk, Lochem

Donderdag 28 maart, 19.30 uur Nieuwe Kerk, Delft

Goede Vrijdag 29 maart, 11.30 uur (deel 1) 14.30 uur (deel 2) Nieuwe Kerk, Delft


Audities op zaterdag 10 februari

Tijdens de auditie wordt je gevraagd het volgende uit te voeren: een lied of aria naar keuze, de opening koor uit de Matthäus Passion koor 1 en een koraal naar keuze uit de Matthäus Passion van J.S. Bach. De locatie en het exacte tijdstip van de audities worden later bepaald.


Aanmelden

Bij aanmelding dien je je CV en eventueel (met smartphone) gemaakte geluids- en/of video-opname mee te sturen en indien mogelijk relevante referenties. Wij behouden ons het recht voor om een voorselectie op basis van curriculum vitae en digitale audio- en/of video-opnamen (MP3 en/of WAV). 


Bachkoor Holland werkt op projectbasis. Voor meer informatie, projectkosten en aanmelding kun je mailen naar Marinke Brouérius van Nidek: productie@bachkoorholland.nl, onder vermelding van auditie, stemgroep, naam.

 

Sluitingsdatum: 1 februari 2024